Om mig

Jag heter Lennart Knutsson och är född 1962 så jag har en hel del livserfarenhet. Förutom Zen Coaching jobbar jag också som massage terapeut. Tidigare har jag bl.a. jobbat som programmerare, biståndsarbetare, skogsvårdskonsulent, tidningsutdelare, kyrkogårdsvaktmästare och personlig assistent. Jag har bott i tolv kommuner i Sverige och i tre länder förutom Sverige.

Sedan 2009 bor jag i Uppsala och har inga planer på att flytta härifrån. Jag känner att jag hittat hem både till staden jag vill bo i och till att jag vill jobba med människor. Framför allt har jag genom Zen Coachingen hittat hem till mig själv.
Jag är gift och har två döttrar födda 2009 och 2012.

Zen Coaching har hjälpt mig att förbättra mina relationer med min fru och mina barn. Det har också hjälpt mig att fokusera på det som är bra för mig.
Jag trivs för det mesta med livet och har inga planer på några stora förändringar. Trots det går jag regelbundet på Zen Coaching. Jag är nyfiken på hur jag kan bli en mer hel människa. Med mer nära kontakt med mig själv, min familj och mina vänner.